En tuff start

Det blev inte riktigt som vi tänkt oss efter vi kom hem med Aksel från sjukhuset. Max 2 timmar efter vi kom hem dansade Teo här hemma och ramlade riktigt illa. Vilket resulterade i ett brutet ben.

Serkan åkte med honom till akuten där han fick ett tillfälligt omslag av benet. Sedan dröjde det två dagar innan han fick sitt gips då de ville ta ett corona test på honom (och invänta svaret), innan han blev sövd och gipsad eftersom han hade lite feber.

Det var ett par riktigt tuffa dagar i början med en nyfödd och Teo som var ledsen och hade väldigt ont i sitt ben. Nu har det snart gått två veckor sedan han bröt benet och han har inte direkt ont längre, vilket är skönt. Nu är det bara väldigt jobbigt när det kliar under gipset. Det har varit extra mycket kli de senaste dagarna, vilket jag tror beror på värmen som vi har här nu. Runt 30 grader har det varit var dag senaste tiden! Svettigt värre!

Men vi försöker tänka positivt. Tex att Serkan är hemma och att nyfödda bebisar ändå sover ganska mycket. Men jobbigt har det varit, det ska jag inte sticka under stolen med!

This entry was posted in Familj, Vardag. Bookmark the permalink.

Leave a comment