Semester del 4 – IC Hotels Green Palace

Sista stoppet och sista veckan på vår semester hade vi bokat in oss på Green Palace, ett all inclusive hotell.

Med en tvååring som i somras gick in i trotsåldern och därmed inte varit helt lätt att handskas med, även på semestern, var detta ett väldigt bra avslut. Han var helt klart mest nöjd här!

Men det är väl inte så konstigt då det bara är roligt hela tiden för barn på hotell som dessa. Kolla bara in detta liksom.

Vattenland

Plus jättefina lekplatser både ute och inomhus. Dessutom minidisco och olika barnföreställningar varje kväll.

Efter föreställningen fick barnen gå upp på scen och hälsa på karaktärerna, det var väldigt populärt :)

En av kvällarna fick Serkan komma upp på scen :)

Förutom allt roligt på hotellet kom även en del av familjen Güneş och joinade oss första halvan av veckan. Det var väldigt roligt, både för stora och små :)

Denna vecka gjorde vi alltså inte speciellt mycket mer än att underhålla oss själva på hotellet med deras olika aktiviteter, pooler och stranden.


Serkan och Teo på väg ner i den gula rutschkanan

En av dagarna hade de såpbubbleparty, riktigt kul för oss alla :)

Vi var nöjda med sista veckan. Även om vi tyckte att förra sommarens hotell var bättre, det var lättare att ta sig till matställena osv där. Plus att det var ganska kallt i poolen här, vilket gjorde att vi var nere på stranden betydligt mycket mer än vi annars hade varit.

Teo pratar fortfarande om vår semester, speciellt om minidiscot. Så nu har vi “disco” här hemma istället var och varannan dag :) Semestern fick helt klart bra betyg från honom, och han var alltid nöjd och glad så länge vi badade/var på stranden.

This entry was posted in Våra resor och utflykter i Turkiet. Bookmark the permalink.

2 Responses to Semester del 4 – IC Hotels Green Palace

  1. Laura says:

    Åh, det hotellet kollade vi också på i år, förra året var vi på systerhotellet IC Family Resort som vi var väldigt nöjda med. 😊👍

Leave a comment